sunscreen for maternity mom

hi salam. nk tnya mommies kt sini pakai sunscreen brand jenama apa yee yg selamat utk pregnant/breastfeeding mom? from dugstores&local products #dryskintype #firstmom #bantusharing #seriusnanya #pleasehelp

2 Các câu trả lời

Cari mineral/physical sunscreen instead of chemical. Ada banyak brand elok boleh google je. Saya guna supergoop.

beli je from drugstore. sasa ke sephora ke. elakkan yg produk yg ade merkuri. saya pakai wardah dgn garnier je.