Susu bgi ibu ngdung

Salam nk tanya susu anmun ok tak??

17 Các câu trả lời

sy minum anmum dari ank sulung n skrg masuk no 4.. anak no sulung, 2 , n 3 semua besar2 paling besar no 3 , lg 60 g 4 kg. anak no 4 ni x tahu lagi.. waktu scan 28 minggu dh 1900 g. kalau x ada gdm okey la minum.. kalau ada x boleh . sy minum anmum miterna perisa asli. sy minum mula 28 minggu. sebelum tu x minum susu kdg2 ja beli susu kotak minum.. sy rasa kalau puan x besedia besalin anak besar sgt better minum jenama lain. sbb rasa minum anmum memang anak besar2.

2y trước

hehe amalkan minyak zaitun jugak.. moga allah mudahkan untuk besalin.. in sya allah..

anmum ok tp jgn trlbh minum sbb tggi kandungan gula. masa ank 1st dulu sy kuat minum anmum, ank kluar besar 3.8kg 😂ank kedua serik da nk minum anmum sy tak minum lgsg susu, ank kluar 2.46kg 😅ank ke3 sy minum susu kambing hi goat/rizki/apa2 brand susu tp susu kambing ank sy kluar 3.45 👍anak ke4 pun sama jgk kluar 3.65. jd stp kali doc cek history doc mesti tanya nape ank yg ke2 mcm xcukup berat ank 1st trlbh berat plak 🤣

Salam. Kena try and error. Mungkin mommy boleh dapatkan sample dulu. So takda membazir beli 1 tin. Cuba mommy request https://www.anmum.com/my/ms/sample-request?gclid=CjwKCAjwq5-WBhB7EiwAl-HEkhxN9h3pxrBIO3MOoyg5JXEchi41aCZrbht8DosA4BLexK9DnSsvOxoCCtUQAvD_BwE

Rasa anmum mmg sedap. Pada pek ada tulis kurang gula, tp ramai yg kata masih tinggi gulanya, wallahualam. Selain Anmum, yg rasa ok similac mom. Promama ada rasa besi sikit, klu da lama amalankan bru ok, masa mula2 minum mmg rasa minum besi.

sy minum anmum dari anak sulung lagi . Dan skg nak masuk no 2 masih lagi minum anmum . dulu sy ambik yg perisa biasa dgn perisa coklat so far ok je . skg pun sy ambik yg perisa biasa dgn perisa coklat .

i xsuka tepung annum ,penah try coklat.tepung tu bila mix air mcm besepah tepung,tak reti nak larut sekata. skrg i consume similac mum and friso.both ok for me

Saya okey ja. Hb urin smua maintain cantik. Dh masuk kotak kedua dh susu anmum. Tapi disyorkan ambik yg biasa. Yg coklat tinggi gula tambahan

saya minum Anmum since trimester kedua,so far hb okay cantik, tak manis sangat ,saya amik yang perisa original, coklat maybe ada gula tambahan

setgh doktor x brp syorkan susu yg khas utk ibu mengandung ni sbb kandungan gula tinggi.. sy mengandung haritu minum susu kotak biasa je

frisomum gold vanilla lagi sedap dari anmum. sy dah cuba dedua. klau anmum selalu sy tambah milo/horlicks sbb nk bagi sedap 😄