air ketuban

salam hi .. nk tanya .. mcm mana kita nak pastikan air ketuban pecah atau tak? boleh pegi klinik dlu ke hospital trus?

1 Trả lời

klau sy haritu dpt dgr dia bunyi pop slow je tp hanya kita sj lah dgr.. lpastu prgi tndas igt kan kencing rupanya ketuban kluar skli dgn darah plk tu lps tu mulalah start sakit contraction sampai beranak.. sy terus pergi hospital sbb misi pesan kat sy klu turun tanda terus ke hospital besar jgn prgi kk