Ingin tahu air ketuban

Nak tnya ibu² pernah tak dalam tido tiba-tiba basah,sedar² air ketuban dah pecah..dan trus segera ke hospital..bila dah sedar terkjut air ketuban pecah klur dari vagina.

6 Các câu trả lời

air ktuban tu akn pcah .n mnglir kuar drah ..air putih smua rasa cm pnas je...ingt lg ms bby first bru kuar g blik air nk kncing time tu nk msuk subuh..pstu msuk blik bring skli tgok rasa cm pnas abis katil plik pdhl dh kncing skli air ktuban..then g hspitl kna than wad sbb air ktuban dh pcah....

2y trước

thanks you sis bgi thu air ketuban MCM mna..sbb saya tak pernah pecah air ketuban masa mngndung..tu yng takut keliru nnti..owhh klu air ketuban dh pecah akan terasa panas ya..klu air ketuban dh pecah..ada bau tak air tu..klu ada berbau bau MCM mna ya..ingin thu..

yee, air ketuban tu akan non stop keluar. saya sampai dekat hosp pun masih keluar. kerap tukar pad masa tu.

2y trước

ouhh...

ya saya pernah tengah tidur tiba tiba air ketuban pecah terus keluar banyak macam kita buka air paip .

2y trước

ouhh... thanks you 🙂sbb saya tak pernah mengalami tiba² pecah klur air ketuban ni MCM mna..waktu Times tdo pon ada jugk ya pecah sedar² je basah bnyk klur..

Yupp air ketuban kluar non stop .. saya smpai masuk labour room air ketuban keluar mcm air paip

sama mcm sy,air ketuban leaking msa tgh tido..terus g hospital..kuar darah plak pastu

air ketuban mmg akan non stop keluar..pakai pad