1cm pecah ketuban

Hai salam momy² nk tanya ada tak kat sini 1cm ketuban dah pecah tapi boleh bersalin normal saya takut sangat kena CZ

4 Các câu trả lời

depend pd situasi keadaan baby dlm perut&mommy juga. sy 1st baby dah pecah ketuban&bukaan 9cm tp end up czer sbb baby tdo masa push&da berak.. 2nd baby normal tp ketuban pecah masa 8cm & baby keluar 1 minit selepas pecah ketuban tu 3rd baby pulak dah pecah awal ketuban.. after 18 jam bersalin normal..

macam saya.. bukaan 1 cm and dah leaking, kena masuk ward, on antibiotik and induce belon after 24jam.. alhamdulillah selamat bersalin normal 14hb haritu. semoga dipermudahkan urusan awak 💪🏻

2mo trước

semoga dipermudahkan sis 🥰

follow situasi, rajin2 exercise kt labour room.. squat byk2, exercise. Bagi bantu cpt buka jalan

2mo trước

saya dah buat mcam² start 35 weeks dikarna kan gdm kna serah diri

depends pd situasi