Fake contraction ada yg pernah alami ke? Kandungan sya bru 25week.

Salam nak tnya . Skrg kandungan sya 25week. Tp harini perut sakit sgt . Kejap sakit lepas tu tak sakit . Dah mcm fake contraction .then td lps mkn ubat , ingat nak sarapan , tapi tiba2 muntah keluar semua blk dgn ubat2 . Tak jd nk mkn . Skrg ni mcm lyn fake contraction . Apa nak buat eh ? patut pergi klinik ke? tendangan baby ni rasa je dia tgh active skrg ni .

6 Các câu trả lời

Kalau sampai rasa sakit better jumpa dr dear.