Contraction

Sakit mngeras smpai ke bwah dan serentak dgn sakit pinggang...tu contraction ke fake contraction??sbb dia dtg kerap jugk ... Sblum ni cuma mngeras saja...xde sakit...ni sakit skli dgn blkg dkt pinggang

1 Trả lời

kalau kerap contraction betul (10min sekali wajib ada rasa). kalau jarak2 mungkin false contraction

7mo trước

Hi siss, mcm mana nak tau eh? Sbb kdg saya pun rasa mcm ni tapi nak 1 jam rasa then hilang 😂 then kena balik. Tnya dr pun dia ckp 5-10mins, kta first time ibu