Semoga ada rezeki buat saya..

Salam hi..nak tnya pndapat ibu2.. Ini positif ke nagetif sy keliru..mohon bantuan.. ##ingintahu #pleasehelp #bantusharing

Semoga ada rezeki buat saya..
20 Các câu trả lời

tahniah sis. kalau mau kepastian lg,cek sekali lagi. guna air kencing sejurus bangun pagi². kalau sy mesti buat double check baru yakin

1y trước

tadi ptg sebelum buka sy cua lagi alhamdulilah lagi pekat line dia..🤲

positif....take care ♥️ jangan angkat benda berat2 tau.banyakkan berehh

Positif tu. Dalam gambar pun boleh nampak double line dan testing line tu warna pink.

1y trước

alhamdulilah

Saya awal2 tahu preggy pun samar2 macam ni. Cuba lagi sekali baru pekat 🥰

poitive tuuu.. line dia msih samar2.. xpe.. nnti 2-3 hari cuba lagi yea.. 🥰

1y trước

alhamdulilah

positif line dua nampak samar tetapi dh ade tu tahniah😊

insyaAllah +ve.. btw saya nk tanya ni pregnancy test brand apa?

1y trước

ok terima kasih info sis.. sis dh delay period ke?

Double line. InsyaAllah positive 🤲 take care sis

double line mata saya nampak, congrats mom to be

positif tu. cuma line samar2.