Normal ke?

Salam nak tnya normal ke Anak saya setahun 5 bulan boleh sebut mama papa kakak baby car ball fish bear, pernah dengar dia sebut dua perkataan “apa tu” je?

3 Các câu trả lời

Normal je dik. Sebaya anak sis. Basic perkataan boleh je. Setakat ni paling pnjg ‘mama, apa tu’. Selebihnya bahasa jerman

Normal. Perkembangan yg baik. Cepat tangkap. Teruskan berbual dgn anak guna bahasa lengkap.

wsalam kalau kata dia bole sebut pktaan bmakna byk mcm tuh kira okay da la tuh.

8mo trước

Normal ke? Sbb ada yg cakap dia mcm kurang bercakap risau juga laa