Normal Ker x? Kite risau lah

Normal lagi x klw anak 1y5m x pandai sebut perkataan contoh "mama,papa,susu" mcm tu?

3 Các câu trả lời

Anak sy dah 1y 9m belum pandai cakap lagi. Mama papa susu makan semua tak pandai. Kena rajin bercakap dgn dia. In shaa Allah dia boleh cuma lambat sikit. Trust the process.

anak sy 15 bulan belum reti sebut apa2 word lagi, masih babbling. cuma nurse pesan checkup 18 bulan nanti make sure dia dah pandai sebut apa2 word yang bermakna.

2mo trước

sulung lelaki

speech delay tu .. lambat ckp . anak saya pun lambat ckp , sekarang dah 8 tahun .. petahh berckp letih nak layan