Mengandung 4minggu2hari

Salam, nak tnya klu mgndung awal kehamilan takpe ke sllu bjln dlm mall?

7 Các câu trả lời

pada saya ok jea.. sebab sy pun tau kandungan masa 8minggu.. sebelum tuu saya dok berjalan jea sana sini..🤭 sampai satu masa sy sakit kt tutt.. sy rehat,cek naik double line.. hihi.. tapi kalau awk tak yakin baik rest kt rumah.. sebb kandungan yg agak kuat 3bulan ke atas.. nurse sy yg bagitau gtu..

1y trước

masa tak tahu 8 mnggu pregnant, period awk mcm mna?

rasanya kalau awak okay tak jadi masalah. kalau penat then rest sekejap dekat coffee shop. kemudian continue balik jalan2😘. saya both pregnancy masa awal2 pregnancy byk berjalan awak. sbb kerja dlm bidang construction. hee

Klw larat tkpe .. mcm sy, sblm pregnant pun mmg biasa jln. Tp msuk ja 7-10w pregnant, x bole jln sgt atau pn bdiri lama, msti mengah pitamm walaupn sbnrnya suka jln2.🥹

Klau sblum pregnant dh biasa berjln, tkde ap sis. Sy 5w dh walkathon 5km. Pace pulk mmg laju, klau pace slow, cramp kaki.

berjalan pusing2 tu x da masalah..tapi jgn jln sampai overtired nnt bahaya..

kalau dah biasa mcm tu dari sebelum pregnant lagi, should be no problem

1y trước

ye sblm pregnant pn dh biasa bjln²..

awal2 ni biasnaya diminta bykkn rehat sbb kandungan xkuat lg