Salam.nak tanye 28week mmg kena buat vdrl test ke

Salam nak tanye 28 week mmg kena buat test vdrl ke

2 Các câu trả lời

viral screening test biasanya akan screen utk Hep B, Hep C, HIV dan VDRL.. mostly VDRL akan detect utk syphilis melalui ELISA.. semua ingat syphilis jangkitan melalui hubungan seksual. ada jugak yg boleh melalui pemindahan darah atau organ.. atau kebarangkalian seseorang tu berisiko utk mendapatkannya, mungkin doc arahkan utk screening..

vdrl?

3y trước

Saya pun baru dengar ni... maaf ye, tak membantu jawab soalan utama