Bsp ketika puasa

Salam nak tanya..esok sy kene cek bsp.betul ke kalau hari nk cek bsp kita tak boleh puasa sbb nanti result dia lari.#1stimemom #advicepls

2 Các câu trả lời

nurse saya ckp mcm tu la. kalau fikir logik pon, mcm mana bacaan nk tepat kalau kita tak mkn betul tak? so saya pon tak puasa harini sbb buat bsp. tapi belum review dgn doc, nk kena tanya jugak apa pandangan doktor bab ni..

2y trước

haah nurse sy pun kata gitu..so sy pun xpose arini

Sy mmg buka puasa lps cek darah yg pertama tu. Lari tak lari sy tak pasti sbb sblm ramadan lg result bsp kantoi. So, Doc pun advise supaya Saya x puasa dan lgpun sy dah sarat. puasa pun setakat jam 8am/ 10 am/ 1 pm.

2y trước

siap sedialah kita ganti puasa dan bayar fidyah tahun yg sama. hehe