Due Feb 2024

Salam , hi nak tanya sy due 10/2 nanti dan skrg dah 33w..if nk travel jauh2 boleh x? Awal dan pertengahan jan nanti kena travel jauh sbb ada hal..perjalanan dlm 3h/trip naik kereta. Kalau boleh xnak dh jln jauh ni tp sbb trpksa..skrg pun bdn dh xlrat sgt nk gerak😅

3 Các câu trả lời

kalau baby & pregnancy tak ada masalah, boleh je. cuma standby beg hospital dalam kereta siap2, bawa buku pink ke mana2. nanti jangan straight je perjalanannya. berhenti kejap2 untuk regangkan kaki, berjalan sikit2. jaga posture duduk dalam kereta supaya baby tak breech.

bawah 36w boleh lagi nak jalan cuma kena banyak berhenti untuk renggangkan badan bagi aliran lancar seluruh badan

klu awk xde mslh kesihatan boleh je. cuma nya standby bwk beg hsptl siap2. buku pink semua