Pejalanan jauh

Salam nak tanya , sy baru preg nak masuk 6 week, sy nak driver balik kg boleh tak. Dalam 2 jam lbh gitu perjalanan nk ke kg?

1 Trả lời

Waalaikumussalam. Drive seorang diri ke puan? Ada alahan tak? Dah mula sakit pinggang? Ikut pada tubuh masing2. Saya tiada pengalaman drive jauh dlm 2 jam perjalanan. Macam saya drive jarak dekat pun sakit pinggang lain macam. Jadi saya beli lumbar support cushion letak kat seat. Saya loya dan cepat penat di awal kehamilan, jadi lemau.. so, nak drive jarak jauh memang tak larat. Sediakan bantal, air secukupnya, makanan, jika penat masa drive, berhenti, slow walk. Rehat.

6mo trước

OK. Take a good care. Safe journey.