Pregnant atau Tak?

Salam nak tanya sy 1st jadi ibu. Anak dh umur 4bulan. Lpas sy cucuk perancang hari tu sy ada datang period. Tapi bulan ni tak datang. Sy try buat test pregnant dan mcm ni result. Adakah negatif atau mcm mana?

Pregnant atau Tak?
9 Các câu trả lời

HAHA 😅 risau plak saya . Rabu ni baqu plan nak stop mkn pil dan cucuk depo plak 🥺 . Saya Harap dapat jarakkan anak 🥹 sebab new mom kan , tara emosi nak stabil 🥹 .

1y trước

Sy amik yg cucuk sb dh tahu kalau makan mmg akan miss. Tp sy dgn suami pjj. Cuma kalau dia balik tu faham2 la. Sy takut kalau terbabas.

Setuju dengan komen mommy lain ke awak. Test guna UPT lain. Invalid result.

Ni mcm invalid ni.. tu bukan line kedua tu. try repeat test lagi..

1y trước

Ooo yea ke? Mujurlah kalau mcm tu. Takut

Ni upt rosak atau terlebih urine. Invalid. Try lagi sekali guna upt lain.

1y trước

Hrp negatif la

upt rosak sis..try upt lain..awak dah cek ke..

guna upt lain. tu evap line/upt rosak

1y trước

Ok baik

upt ada lebih tak. cuba test semula

1y trước

Kena beli lain 😃

buat test sekali lagi guna upt lain

1y trước

Baiklah. Takuttt

rosak tu

1y trước

Berdebar sbnrnya 😂