pregnant test

kali 1 clear blue dua hari lpas negatif hari ni lepas isyak try test jadi mcm ni... berdebar nih...sbb sblum ni test klu nak period pun tak pernah naik mcm ni.ada pendapat?

pregnant test
6 Các câu trả lời

Yg ini bukan upt puan ,, yg ini opk ( cek kesuburan ) ,, kalau tgok pada test ni neg ,,, kene tunggu dua line terang baru subur ,,

bole je test time pagi sis selepas test first tu, kdg2 dye keluar x clear mula2. Da lama2 clear la sis

ini opk.. kalau kte pregnant guna opk .. akan pekat line tu... based on my experience 😃

maaf sis, nie macam opk je.😅 kalau opk macam nie negatif sis,

yeay.. 😊😁

ini opk