Tumpang tanya ibu ibu😇

Salam hi, nak tanya sikit. Ada ke dkt sini, yg lambat dtg period? First period lepas preg time baby saya umur 1 tahun 2 bulan, bulan puasa haritu. Sebelum preg, period teratur je. Ni baru dpt 2 kali period, bulan ke 3 ni lambat pula period nya. Sbb hormon ke? Baby saya masih menyusu badan. Chance to get preg is a big no. Harap ada yg sudi membantu & berkongsi cerita. Terima kasih🥰 #pleasehelp #firstborn #bantusharing #ingintahu #terimakasih #period #lambat #jangankecam

1 Trả lời

kalo masih susu badn selalunye hormon kite..sbb ay smpai 1 tahun x period.bln petama periot buln ke 2 dn seterusnye x periot..

3y trước

Terima kasih bagi feedback sis🥰🌹