Buku pink

Salam. Nak tanya. Siapa tau cara nak dapatkan pelekat tag warna putih di buku pink? 😅 Risau la mula2 buka buku pink dah dapat tag warna hijau. #bantusharing #firstbaby #pleasehelp

5 Các câu trả lời

awak tau x sebab awak dpt tag hijau tu? misi ada bg penerangan tak? misi dgn doctor xkn letak sticker tu if awak xde mslh pape

2y trước

ni maksod sticker colour hijau. utk sticker putih tu kalau awak xde risiko apa2.

Dalam buku depan tu ada dia tick sebab2 sticker warne ap,.. sekarang kalau anak first mmg warne hijau tag,..

bkn sesaje nurse nk tampal sticker tu😅 blh search dlm google, byk maklumat😁

sticker tu berdasarkan penilaian nurse/doctor

ade maklumat kt buku pink