Hi..smlm sy test upt tp result samar samar.adakah sy positif or negatif hamil??boleh jelaskan

2 Các câu trả lời

yes try test lg.. tp seeloknye test sewaktu bangun awal pagi saat terasa nk terkencing.. tunggu 3-5 minit.. sekiranya 2 line positif.. dan sekiranya lebih dari mase tu dan 1 line saje.. bermaksud negatif.. cuba la lg, semoga ade rezeki awk nnt.. ☺️

better repeat. Xnk ckp positif sbb takut mengharap sbb pernah terjadi kt diri sdri. So better repeat. Kalau betul pregnant line akn makin terang setiap 48jam.

4y trước

owh yaka..ok tq ya for thr answer🙏