Checkup pregnancy

Salam. Nak tanya siapa kt sini bt checkup kt klinik swasta ? Like uniklinik or etc ? Same jea kea cm follow up ngn KK ?

2 Các câu trả lời

Sy dah check di swasta dan KK. Pada sy, KK tetap terbaik in terms of ketelitian ujian yang mereka buat. Sy pergi swasta, takde pun suggest check darah utk HB, HIV etc. Datang semata-mata utk scan perut and consult sikit2. Pada sy, buat dua2 kalau mampu. Jangan skip KK. Tunggu giliran memang lama tapi berbaloi bersusah-susah sikit.

saya masa pregnant check up kat swasta... bersalin pun di swasta... lepas bersalin continue di KKIA... hmm sama je rasenye👌❤️👍