Checkup 12weeks KK

Harini checkup 12w dekat KK, checkup biasa je. Check BP, Urine & Blood Test. Nak tanya, selain kita scan kt swasta, kita memang tak tahu condition baby ye kalau kt KK kecuali bila turn jumpa doktor? Risau pula. Nak tggu jumpa doktor bulan Oct nanti 😝 At the same time nak jimat tak scan kt luar.

3 Các câu trả lời

scan kt kk pon zup zap zup zap cpt je sbb doc ukur kndungan n check heartbeat je.. kte tgk screen pon xnmpk ape sbb mesin kdg da lame 😂 11-13w bole buat nt scan utk check ketidak normal pd baby

11mo trước

Haritu dpt scan masa 8w. Skrg 12w belum scan lagi. 16w nanti set nak dengar jantung baby

Xpe sis nti dah ckup mase dia akn dgr jtlntung baby dgn misi wlupon xjupe doc

11mo trước

Tu lah, nurse kata nak dgr jantung dengan dooplers tu tunggu 18 weeks nanti

nurse KK tak cek perut ke

11mo trước

Tak ada check pun