Tips baby naik flight 2 bulan

Salam nak tanya siapa ade pengalaman bawa baby naik flight? Saya cadang habis pantang nnt bila baby dah 2 bulan nak bawa balik kl , flight dari sabah. 2 jam 40 mins camtu dlam flight. Baby saya ni dia jenis kuat merengek juga risau pula dlam flight nnt dia nangis je. Saya ade beli siap2 dah earmuff tu untuk dia pakai nnt . Ade tips lain tak? #firstmom

6 Các câu trả lời

saya pun nnti bwk balik baby naik flight. tp lps sebulan la. kecik lagi la pulakkk. tkut tk pndai handle