period

As salam nak tanya mommy2 semua.. Sy miscarriage last month. And this month baru ja hbs period. But still kelua lendir bercampur darah and now hari ke 7 after period... Apa itu normal ka? Sbb 1st time jd... Biasa period arround 5,6 days ja.. And normal for every month... Ada yg pernah alami tak?

1 Trả lời

Sy pn sma last month miscarriage.. Tp sy lendir hijau2 kuar.. Dah pergi check dpt ubt.. Better sis prgi klinik ya.. Takut ada apa2..

5y trước

Sis period mcm biasa kan after miscarriage? Lps tempoh period ke kelua lendir hijau tu? Sy merah sis