Period after 3 month deliver. is it okay?

Assalamualaikum. Baby sy baru 3 bulan 2 minggu. Sy full bf tp dah start period. Darah boleh kata quite banyak macam period before pregnant. Masa baby 2 month ++ ada period jugak but sikit sgt. Now during period, kpala asyik rasa sakit and berat and kerap rasa nak pitam. My first question Is it okay for a full bf mom period this early? Second : if it's okay, adakah all the side effects is normal?

1 Trả lời

Wassalam sis.. Sy rasa ok ja sis, sbb sy pun full bf jg, tp cukup sebulan umur baby, sy sda start period hehe..

5y trước

Hooo. Lege sikit rasa. Thank you 😊