Miss V gatal!

Salam hi. Nak tanya miss V gatal sangat pregnant dah 17week5days. Apa yang korang buat untuk hilangkan gatal atau legakan rasa gatal tuu? Yang pernah rasa ni please share apa kena buat!😮‍💨😮‍💨😫 #pleasehelp

6 Các câu trả lời

Hi sis, saya dr o&g, either nih normal atau kena vaginal candidiasis dah (fungus) sbb pregnant mommy senang kena v. Candida. Boleh jumpa dr utk ambik ubat kat bawah ya, jgn risau

2y trước

Omg noted noted! Thank you so much🙏🏻😍

Ada sesetengah org jd jgk mcm ni masa mengandung.. klau xtahan sgt blh jumpa dr.. kdg klinik nak ambil sample takut sangkut gbs

2y trước

Hm gbs tu yang takut, mintak2 jangan ada benda tu😮‍💨

Saya cuci dgn air garam. Rebus air letak garam n asam keping. Alhamdulillah setiap kali gatal mmg buat n gatal hilang

2y trước

Okayy hehehe thanks btw!😍

wslm takot ada keputihan yg bahaya , better cek dktr . ambik ubt

2y trước

Tpi keputihan tak teruk. Kadang takde. Taktahu lah kenapanya. Btw thankyou awak🫰🏻

try pakai produk fefetsirehpremium sis

2y trước

Ada dengar jugak fefet ni baguss. Thankyou suggestkan jugak👍🏻😍

Pls consult dgn dktr. Ada ubat dia

2y trước

Baik in shaa Allah. Thankyou suggest🫰🏻