Miss V Gatal

Hi mommies. Ada tak jadi macam ni. Saya baru lepas bersalin 4 minggu. Miss V jadi gatal2 sampai dekat mulut miss v jadi bengkak sbb gatal. Ada biji2 kecil tepi tu. Gatal sangat lepas rendam air susm lega sekejap tapi gatal tu dtg balik. #pleasehelp #bantusharing #firstbaby

5 Các câu trả lời

saya pun sama. stress kadang2 gatal. dah garu lah melecet pulak🥲 saya dah buat sitz bath, bilas dengan air garam. time tu je best, pastu miang balik🥲

buat sitz bath air suam dengan garam .. ia bertindak mcm antiseptic utk matikan kuman .. boleh try tanya doc kat kk jugak mne tahu ada jangkitan ..

Tak pernah jadi. Better awak pergi klinik sebab macam infection symptom.

semua pun sama. rendam air suam setiap hari. buat awak tenang 😅

Try tanya nurse kat kk. Risau kalau terkena jangkitan.