Minggu 34,6hari. Pergerakan baby

Salam nak tanya mommies kalau tak rasa pergerakan baby dalam masa 3jam patut tak pergi kk? Ke baby tido je tu? Sebelum ni tak ada sampai 3jam tak rasa baby bergerak. Risau tapi kalau pergi baby ok je pulak nnt, nurse marah pulak. Sbb pernah kena dia ckp baby tido je tu. Ke saya perlu pantau sampai berapa jam untuk valid jumpa dr ?

3 Các câu trả lời

sis cuba minyk air sejuk untk kejut kn bby ... biasa nya sy minum air sejuk je huhu

3mo trước

klu begitu sis terus ke hospital sis...