Baby bergerak

Hi ibu² semua. Sy dah 13week . Nak tanya usia kandungan yg normal utk rasa pergerakan baby bila ye? Sbb dari sy 10week Dr n nurse asyik tanya dah ada rasa gerak² ke tak . Sy jadi takut pulak kalau sy je yg tak rasa apa² pergerakan baby lagi .

2 Các câu trả lời

bergantung pada ketebalan perut. biasanya 16-20w dah boleh rasa. tapi ada setengah dah rasa masa 14w

4mo trước

Alhamdulillah . semoga dpt rasa pergerakan secepat mungkin . tak sabar . huhu