Risau sampai masuk dalam mimpi 😅

Salam. Nak tanya la. Normal ke da 5bulan tapi perut masih lembik2 lagi. Kawan kita 4bulan perut da keras. Lpstu kita rasa perut mcm kosong je. Mcm perut buncit tu. Mmg mcm tu ke ? Nk kata mula2 ni da separuh bulan hmm 😌#firstmom #firstbaby #pleasehelp

14 Các câu trả lời

Sama macam saya sis, saya last scan week 12, dok suruh scan week20 lambat lgi, smpai terbawa mimpi jgk saya takut baby Ada apa2😅

2y trước

hahahaha gitu la ek perasaan eksitod 🥰 semoga yg baik2 aja 🤗