Risau sampai masuk dalam mimpi 😅

Salam. Nak tanya la. Normal ke da 5bulan tapi perut masih lembik2 lagi. Kawan kita 4bulan perut da keras. Lpstu kita rasa perut mcm kosong je. Mcm perut buncit tu. Mmg mcm tu ke ? Nk kata mula2 ni da separuh bulan hmm 😌#firstmom #firstbaby #pleasehelp

14 Các câu trả lời

saya pun sama baru 16w tapi tak terasa macam pregnant rasa perut boroi .. normal je janji baby sis sihat2 je ..

normal sis.. sy 7bulan pn x nmpk😆😆 klau pki bju besar lg org xthu prgnt😅😅

normal sis sy pun mcm tu jgk masa kndungan 5bln mcm perut buncit..rasa mcm kosong..

normal je . sama mcm sy.. jnji doktor ckp dia sihat2 je kat dlm tu

2y trước

tk prgi check klinik lagi. check kk dia tekan2 iata baby kecik lagi. gitu je hahaya