Folic acid

Salam nak tanya , folic acid jenis ni elok ka untuk yg merancang untuk hamil ? Lelaki boleh makan ka ?

Folic acid
15 Các câu trả lời

Sye penah mkan acid folic appeton ni 😂 tp kn sye xtau la maybe simptom ni sye sorang je kot yg rase 🤣 bila mkan acid folic ni , selera mkan sye brtambah , pelik .. sye check upt negetif .. xkn ngandong pulak 🤭 sye byk mkan bende2 manis, padahal sye xsuka sgt mkan manis2 😐 last2 sye stop teros, xmkan dah acid folic tu😂 seremm ahhh

Kena fahamkan ya fungsi folic asid. Ia bkn ubat perancang tp ubat persediaan hamil. ubat ni utk pkembangan otak n tulang baby di awal kehamilan. Isteri saja mkn. Suami x perlu.

2017saya keguguran 3bulan,org kata lepas gugur cepat lekat,saya dan suami ambil folic acid ini,tapi xde rezeki juga la..berhenti minum dah,x sangka pula musim pkp di beri rezeki,alhamdulillah..

Sy mkn jenis ni la 2 bulan sebelum kahwin. Dh kahwin teruskan makan sampai pregnant lpas tu mkn acid folic kk bg jer. Boleh rasenye lelaki mkn jgk

Folic acid bukan untuk kesuburan sis.. die untuk persiapan sbelum mgndung.. untuk tumbesaran bby .. otak Dan lain2

4y trước

Okayy terima kasih ❤️❤️❤️

saya makan yg ni juga 2bulan sbelum kawin n selpas kawin. Alhamdulillah ok je produk ni🥰

sy mkn acid folid ni dgn suami , alhamdulillah xhbs 2kotak dh lekat

Klau lelaki bagus utk mkn zinc supplement. Byk benefit utk sperm

Elok sgt² ni. Suami dan isteri sama² boleh amal kan 😊😊😊

4y trước

Nak mkn yg klinik bgi pun ok nurul. 😊😊

Elok lelaki prmpuan bole mkan. Tpi lebih ssuai utk prmpuan amalkan.

4y trước

Ok terima kasih ❤️❤️❤️