Cuka buah tin

Salam Nak tanya boleh ke makan cuka buah tin? Sy amik 1 sudu kecik tu minum Sbb nak hilang kan loya. Sbb Bila lepas amik tu tekak lega sikit Kalau tak rasa nak muntah je. Risau pulak jadi apa apa baru 2 bulan mengandung ni.

2 Các câu trả lời

Ask ur doctor. But for me, untuk kurangkan rasa loya, i prefer chewable vit c. Nutrisi dpt. Loya pun kurang sbb ada rasa masam2

Cuka tak elok utk ibu mengandung.. boleh cari mkanan lain sbg pengganti.