Tuna dalam tin tcboy/ayambrnd

Boleh ke nak makan tuna dalam tin dengan roti tu eh? Teringin pulak tetiba. Saya ni pulak jenis kalau makan memang boleh habis hahaha kalau advice makan sikit sbb nak bagi rasa tu cakap je takleh biar tak rasa langsung dari dapat rasa sikit nanti lagi teringin gitu. Btw saya dah 36week. #advicepls #firsttimemom

2 Các câu trả lời

Skali skala xpe la tu. Saya mkan juga once in a blue moon 🤣 saya amik yg tuna chunk in olive oil tu pastu saya letak mayones gaul2 letak bread. Skali skala xpe la jgan la slalu.

Up to you. Kalau saya tak makan. Masa mengandung memang saya avoid processed food, junkfood, fastfood.