Susu formula

Salam, nak tanya boleh ke kita bagi 2 susu formula pada bayi usia 2 bulan? Contohnya pagi minum anmum, petang minum lactogen. Coz ank sy bila minum lactogen dia kerap membuang (cirit birit), bila tukar ke anmum dia kurang membuang (sembelit), so bleh ke sy campur kedua2nya? Ke ada susu lain yg sesuai utk selesaikn mslh sembelit dan cirit? Mohon pandangan ye, terima kasih

2 Các câu trả lời

tukar terus ke susu lain. Kesian perut ank kalau minum smpi dua susu.

terima kasih puan