Asing tidur

Salam ... Nak tanya . Ada x ibu2 yg dh ajar anak untuk tidur sndri ?. Umur berapa yer ibu2 ajar ank utk blajar tdur sndri ? Bleh share x..TQ☺️

2 Các câu trả lời

Kkak sy umur 4 thun dh ajr tdur sndri.. si adk bru umr 2 thun tgk si abg tdo sndri dia pn nk tdo ng abg

5-6 thun tu klw boleh tdr sndri dh..

5y trước

Nak ad adik nih pon die dh start buat prngai ugut . Die ugut ayah die .. dia tye klu adik dh kua ayah syg siapa lbih . So suami sbgai ayah die jwb ap yg ptot . Die jwb syg dua2 .. ank2 die xd yg berlainan . Tp die xpuas hti . Dia bgtw klu ayah syg adik lbih dri dia . Dia akan kemas baju2 die lari dri rumah😅😅.. 1 ayat die sy dgn suami tringat smpi skrg " ayah tak akan jumpa yaya lg smpai bila2 kalau ayah lbh sygkn adik " .. dia bru drjah 1 . How come die leh ckp sesuatu mcm tuh . Kuat cmburu .. klu ayah die tdur pgng perut sy atau pluk dia akn mgamuk dan tndang2 ayah die . Perilaku die merisaukan sye