Boy or girl

Salam, nak tanya ada tips ke untuk dapat baby boy?? Ada sesiapa yang tahu?

9 Các câu trả lời

haritu ade tgk kt TT doktor tu share tips utk dpt kan baby boy.. byk kan mkn seafood sblm plan nak pregnant.. lg ape entah, sy ingat yg tu je.. 😂 sblm pregnant haritu sy laki bini selalu gak mkn seafood, alhamdulillah skrg tgh pregnant baby boy..

3y trước

mudah-mudahan.. aamiin..

Cari kat internet: 1. Shettles method (Position, Bila bersama suami, orgasm wanita sebelum lelaki) 2. Alkaline food 3. High potassium food Ini akan meningkatkan chances dapat boy. Tapi hanya IVF boleh guarantee 100% boy.

Jantina baby ditentukan oleh suami. Nak ikut tips google pun suruh suami la buat kot. Dan paling penting doa padaNya sebab tu semua ketentuan Allah jugak

Takde tips awk.. Jantina anak bergantung pada kromosom sperm suami awk.. Kalau x, dapat baby girl.. Kalau y dapat baby boy..

Wsalam. Blh google shj, bnyk tips di sana tp tak menjamin 100% bkesan. Dan fyi jantina bby bgantung pd sperma suami.

sy dua boy 1 girl tips boy puan kat atas masa bersama, tips girl laki kat atas atau kt blkg, slamat mcuba😊

Suruh suami mkn seafood….In Sha Allah dpt lah boy..😂..

Jantina baby bergantung pada takdir tuhan

Takdir