girl or boy..

Macam mana nak tahu kita preg baby girl atau boy ??..

15 Các câu trả lời

🤭biasanya perut yg mbujur ke depan tu boy. yg dari tepi pinggang memanjang tu girl. kiut pula tengok perut ibu hamil kan 🤭. tapi kalau nak tepat, scan

Scan details masa 22mnggu dpt tgk jantina dgn organ dlm baby semua.. tp kalau nk tgk jantina saja rasanya 18mnggu dh boleh scan kt swasta..

Ada try soda bicarbonate 2 Sudu pastu cmpur dgn air kncing klu bebuih byk katanya boy kalu X da buih girls..cer try..😘

Selalu nya kalau yang paling betul, tengok kita punya pusat. Kalau terkeluar & tersembul. Makna nya baby boy ler tu. 🤗

5y trước

Tak boleh pakai ni sis. Saya dua2 girl, pusat keluar jugak. Hahaha

Try beli Baby Gender Predictions Test Kit di shoppe sis.Sesuai untuk kandungan 6 minggu ke atas.

pergi scan ja senang cerita...tak yah nak ikut benda2 mengarut, nanti baby dapat effect...

scan 4d buli tu..sq dulu sukq mkn mnis..skli kluar prmpuan hahahhh

Pergi klinik & scan. Boleh scan masa 20 week ke atas

the only accurate way is scan sis

Scan je boleh tentukan