Jumpa Doktor...

Salam n Hai...Sya nk tanya....sebelum ne sya kguguran...skrng sya dah lewat period...stelah 2 kali period...dan cek upt...+ve...nak minta pendapat ibu2... Seeloknya bila perlu jumpa doktor ntuk buka buku...ntuk yg pernah keguguran...? #ingintahu #seriusnanya #bantusharing

6 Các câu trả lời

Sy keguguran bulan3, bulan4 terus lekat semula.. Sy pergi klinik kk doc akn bg ubat kuat rahim dan obimin.. Sy dah pergi kk untuk buka buku n dah cakap sejarah keguguran tp dorang suruh tunggu bulan depan baru sy boleh buka buku pink n sy dah pun set tarikh appointment..jadi buat masa sebulan ni sy refer klinik swasta dulu. Waktu pkp ni kan xnak ramai2 mungkin.. Tp tgk kk setiap tmpat juga.. Ade kk boleh terus buka buku pink tu.

3y trước

Hope klinik kk trima la ntuk buka buku...sbb sblm ne kguguran klinik kk kt kg sndri..jdi dorg thu dh mslh kta sblm ne...skrng kat kg tmpt suami kerja...kwsn prkmpgn felda...nak rujuk pakar klinik swasta mmg xde rsanya...

Kalau ada duit lebih, awak jumpa pakar swasta sekali. Sebab saya pun kes macam awak. Tiga kali tapi tak dapat ubat apa2. Gugur tiga2. Kali keempat saya tau je pregnant, saya refer pakar private. Duit memang lebur bayar ubat & weekly checkup. Tapi alhamdulillah ada rezeki kali keempat

3y trước

Tu la...Rsau jgk...kat sni plak xde klinik pakar....klinik swasta biasa je..n klinik kk... berharap semoga kandungan baik2 je...

Sy pun pernah keguguran. Lepas tu lekat balik. Sy tak tunggu lama terus jumpa pakar di hospital swasta. Doktor bagi ubat kuatkan rahim. Saya makan sampai minggu ke 12. Lepastu sy stop check-up di swasta, sy pergi ke KK. Alhamdulillah baby dah 3 bulan..

3y trước

Tu la...Sya risau jgk....cuma skrng ne sya kat luar bandar...xpasti ada klinik swasta pakar tak kat kwsan sya ne...kena lgi musim pkp ne..sgt2 terhad pgerakan...klinik swasta biasa je yg ada...berharap semoga baik2 je kandungan....

Kalau previous pregnancy awak pernah keguguran, skrg pon awak dah boleh ke klinik utk buka buku pink. Doktor & nurse akan buat pemantauan & check up lebih awal utk awak.

3y trước

Okay....Tq...

dah ade history gugur mmg patut inform kk awal...lagi senang kk nak pantau...btw Tahniah..

3y trước

Okay..tq...

alhamdulillah..tahniah sis