My 2020 baby

Salam n good morning mummy's smua..sy da selamat bsalin pada 2/1/2020 jam 3.50ptg..doakan kesihatan sy n baby ye??

My 2020 baby
34 Các câu trả lời

Tahniah sis..doakan saya pulak due date 31/1 ni..tapi mengharapkan dpt bsalin awal..dah xlarat nk bgerak dh..perut sarat sgt..🤭duk rumah mak sendiri ni asyik makan je xdpt nk tolak rezeki😁

4y trước

Amin...

Alhamdulillah, Aamiin semoga kembali sembuh dan sehat ye..doa kn saya dan anak saya untuk bulan Ogos 2020 ni🤲🏻🌈 #selamatberpantangsis

4y trước

Amin..semoga kekalkn sihat utk baby n ibi

Wasalam.. Alhamdulillah.. Selamat berpantang sis 😘

Tahniah sis. Nanti ulangtahun dia lah paling awal setiap tahun 😂

4y trước

Terima kasih..betul tu..plg awal dlm family 😊😊

Tahniah sis! cerah anaknya, masa mengandung ada makan apa2 ke? hehe

4y trước

Xde mkn ape2 yg special..cuma mkn vitamin iberet dr start pregnant sampai bsalin😊

Alhamdulillah....tahniah sis n selamat berpantang

4y trước

Terima kasih 😊

Alhamdulillah. Tahniah & selamat berpantang 😊

4y trước

Terima kasih banyak2..

Alhamdullilah, tahniah dan selamat berpantang

4y trước

Terima kasih yer ibu😘😘

Tahniah..selmt berpantang..comeyy baby

4y trước

Sama2..

Aaamiinnn3. Alhamdulillah. 💖💖

4y trước

Terima kasih..aminn 😘😘