Sakit Perut

Salam mumuy2 semua.. Sya dah 35week.. nak tnya normal ke baby sekarang kerap gerak ..and sakit bawah perut tu.. Kadang jalan rasa sakit dekat Celah peha tu.. Rasa kebas2??normal atau x.. First baby ni?

5 Các câu trả lời

Normal ✌🏻saya lagi start 35 minggu tidur duduk 😅 nak mengiring kiri kanan atau nak baring memang tak selesa. Rasa senak perut je memanjang, rasa sakit kat ari2. Masa ni, amalkan baca Rabbi Yassir Wala Tu Assir sis. Insyaallah, akan rasa reda sikit. Best of luck sis 🙂 Selamat melahirkan.

Sy masuk 33w pun da start rasa senak perut je memanjang. Alhamdulillah baby aktif. Tp tulah, bila dia gerak, rasa mcm belon yg besar lagi tegang ditekan2 🤭😁

normal sis klu rsa sakit celah paha tu sbb bby dh mkin trun kn..nnt kpala bby dh msuk laluan lg rsa sakit n xselesa nk bjln sbb tulang pelvis mkin kmbang

4y trước

pttlh..jln pn dh mcm penguin skrg

Waalaikumussalam, normal tu sis. Semoga dipermudahkan urusan ye sampai bersalin nanti 🤲🏻🤗

samalah kerap rasa sakit.. bila keluar pun orang tegur perut dah jatuh tu