sakit..

assalamualaikum mommies semua nk tnya mcmna nak kurang kn rasa sakit kat celah peha ya...susah sgt nak gerak, skg sy 36w3d...ada tips x tuk kurang kn rasa sakit tu..

8 Các câu trả lời

Dah tak lama dah tu sis, sbb tu sakit2 celah peha. Sy pun dah 36w lebih, kalau bnyak berjalan akan sakit celah2 peha 😅

Waalaikumussalam, semoga dipermudahkan urusan ye sis. Aamiin. Sis boleh cuba urut2 dekat area yg sakit tu

ada senaman regangan..boleh kurangkan sakit..cuba google..selalu2 jalan itik..

sy masuk 34 mggu dh alami masalah yg sma.sllu suruh asben urut2 je lh

Baby duduk celah pahe la tue.... ngurut la sis.. bru xsakit da..

sy mengurut sis

mengurut

samalah