Tip cepat bukaan

Salam mummy2 semua??...ad tip2 untuk cepat kn bukaan x,,contoh makan ape2 kew??sy nk masuk 39mggu dh...ank sulung 38mggu dh kuar,,yg nie 39mggu xde tanda2 lg??

6 Các câu trả lời

Saya tkdak tnda lahir Dua dua tkdak tanda masa lahir just sakit je Tips kerap bersam dgn husb , kalau takut sis kena buat urutan kat tut Banyakkan berjalan and sembang la dgn baby minta dia keluar awal Akhir kali doa bnyk2

Buat Minum air milo dgn mentega, airnya sedap saya minum 4 kali je lps tu brsalin normal awal 12 hri dri due 🤭.. Suami krja jauh mneny nk brsama. 😅, rasany ad artikel kt dlm asianparents.

4y trước

Saya minum skali skala je sbb kadang xingat nk mnum 😅 sbb kn kne sllu mnum susu.

Boleh buat urutan perineum (sila google atau buka youtube). Duduk atas gymball atau mencangkung. Bersama dengan suami dan pancut dalam. InshaAllah cepat bukaan

Org kata bykkn bersama suami pun berhasil juga. Atau mkn pedas2.

buat squat 10x dan senaman rama² . 😁

Bnykkan berjalan n trun naik tgga maybe