Susu Kambing

Salam mummy2 semua. Saya nak tanya, start minggu ke berapa ya dah boleh minum susu kambing? Sebab before ni saya minum susu ibu mengandung biasa saja. Org kata susu kambing boleh elak atau kurgkan baby kuning nanti. Maaf, sy tgh pregnant anak pertama. So tk byk pengalaman lg. :)

2 Các câu trả lời

Bila2 je boleh mnum. Takde masalah. Susu kambing mmg bagus. Saya google kalau dah trimester akhir elok mnum hari2 and makan kurma utk elak kuning atau kuning tak lama.

rasanya awal kehamilan pn elok minum susu kmbing. xde masalah kot