HOSPITAL KEPALA BATAS

Salam mummy2 semua. Saya nak tanya hospital kepala batas sekarang husband boleh teman tak dalam labour room? Jangkaan due date 2024#bantusharing #ingintahu #pleasehelp

3 Các câu trả lời

Terima kasih semua. Saya dah tanya direct doctor sana. Tak perlu covid test. Bukaan full husband dah boleh direct masuk labour. ☺️

boleh. cuma kena buat covid test. melainkan awak kena ceaser je mmg mana2 hospital gov husband xboleh masok

9mo trước

maaf mencelah, saya tolong jawabkan ya. bawa je RTK tu, nanti buat di sana.

boleh rasanya dgn complete vaksin. atau awk blh tanya direct misi kk. dorg mesti tahu.

9mo trước

Terima kasih