sawan tangis

salam mummy, siapa sini new mum mcm myra and ada tk baby korang jenis nangis je sampai ada orang cakap sawan tangis, help me! dugaan sangat bila dalam pantang ni jadi mcmni, boleh suggst tk cara nk kawal ank klu mcmni ???

2 Các câu trả lời

Be strong ye mummy, jgn stress. Keep in mind yg baby ni menangis tu cara dia berkomunikasi. Dia baru keluar ke dunia yg dia tak biasa lagi. Menangis sebab lapar, kembung ke, tak selesa (sejuk/panas etc), pampers basah, kena check semua tu, setelkan. If menangis jugak, amik peluk kemas2 zikir2 baca a'uzubillah banyak2.

Hi myra.jgn stres ya. Baby colic tu mcm my doter dulu. Mke sure baby knyang, diapers tak bsah, dodoi2 je slalu. Maybe suka kat bdan2

5y trước

U are strong mom. 💪💪💪 Masa awal² tu la susah sikit