pedih bila bersama

Salam mummy semua...saya nak tnya sejak 30 minggu keatas saya selalu rasa pedih dikemaluan bila bersama suami? Kesian jgk kat suami sy? mummy semua pernah alami x benda yg sama macam saya?? Saya nak mintak perjelasan korang semua? Klau ad doktok dekat sni blh xsuggestion ubat ap yg elok utk saya?

2 Các câu trả lời

Kurg air kot sis. Sye pon time bersama jd x selesa. Mcm de bnda menolak suami punya dari masok. Tp mmg prasan kurg pelincir since prgnt ni. Bila abes rasa skit kt miss v

5y trước

Perut tu xsakit. Cuma kt kemaluan tu rasa skit

Sy dari awal kndungan smpai skrg yg tnggal tunggu hri lagi brsalin..kerap brsama suami..ngilu tu mmang ada..maybe kurang air kot

5y trước

Tqq sis😘