Maaf agak kurang sopan 🥺

Maaf nk tnya korang pernah tak suami korang mkn ubat untuk naikkan nafsu untuk bersama ? Ubat apa yg elok ya ? Sebb suami sy mcm kurang nafsu lah sy jadi tk puas bila bersama . Sy dah cari kat shopee tapi takut ubat tu tk elok plk sebb sy cadang nk cari yg jenis pil pastu nak letak senyap2 dlm air untuk dia minum tanpa dia tahu sebb tanak bagi dia terasa hm you girls faham kan ?#ingintahu #seriusnanya #bantusharing

10 Các câu trả lời

Dah slow talk dgn suami? Kisah awak sama dgn sama cuma kita terbalik😂 dulu sy yg jarang nak layan suami. Sbb sy kerja engineer yg mencabar dari segi fizikal dan mental. Hari2 balik kerja sampai rumah mmg badan dah penat gila. Bila badan dan mental penat, mmg susah nak turn on. Dulu seminggu tu ada dua kali atau 3 kali max kitorang bersama. Usia kawin baru masuk 2 tahun. Ada suatu hari, suami tiba2 dingin dgn saya sampai 2 bulan lebih macam tu and saya masih tak tau apa sebab nya. Saya tak tahan dan suami pun tak tahan, masing2 meletus. Kitorang bincang, dan slow talk. Rupa2 nya suami merajuk sbb saya jarang nak bersama. Allahu rasa bersalah gila masa tu. lepas dari slow talk tu, saya try berubah. Saya kerja macam biasa. Cuma saya kukuhkan lagi saya punya time management tu supaya saya tak terkejar2 nak buat kerja. So saya buat kerja lebih santai je. Alhamdulilah saya dan suami pun lebih baik dari sebelumnya. Sekarang, hari2 dapat layan suami😂🤣 our sex life memang jauh lebih baik dari sebelumnya. Conclusionya kat sini, cuba slow talk dgn suami. Adakah dia penat dan stress sebab kerja? Kalau bukan, cuba selidik lagi kenapa dia jarang nak bersama. InsyaAllah semua benda ada solutionnya

8mo trước

Baru 2 tahun. Okay je alhamdulilah masih larat. Takde lah dalam sebulan tu hari2. Ada masa kalau penat, memang tak sempat lah 🤣

boleh coba speman, dia pekatkan air mani dan mmg berkesan tuk jdi +nak bersama bgi suami. tpi tk tau berkesan tuk smue org tak sbb body org beza ii. biase buat sports bagi laki2 akan naikan keinginan bersama, dan cube percantik diri, boleh cube baju2 yg die suka or sexy, wangi2 juga jgn lupa. ckp dri hati ke hati kena cri ap sbb dia tak nafsu tu. hormon ke atau sbb ad yg dia kurang senang dri kita..

8mo trước

@Anonim mmg lelaki normalnya 3 hri sekali akan minta tuk bersama, but ad bnyk factor juga buat tak nk bersama pada laki2 misalkan fikiran, boleh affect juga kalau stress bnyk keje ke bnyk fikir ke libido mesti turun. or ad keluarga yg dduk serumah, or ad hobby baru yg dia suka sngt, boleh affect. penting ckp dri hati ke hati, boleh juga cube g vacation berdua.

Benda ni serius sis kena bincang ngn suami apa punca. Tak boleh biar berlarutan nti kita yg x happy. Msti ada sebab knp kot penat sb kerja ke, tgh ada masalah yg dipendam ke, faktor umur atau terbiasa tgok vid x elok pun boleh jd punca. Anyway utk ikhtiar cuba minum air saffron lagi selamat ❤️ salah satu benefitnya mmg utk naikkan nafsu pmpuan n lelaki.

8mo trước

Sy 20 suami 36 sis sy muda lagi and mesti lah nak yg tu jgk kan kadang sampai terfikir nk cari yg lain allahu dosanya 😭 . Entah lah sy nk ckp pun susah hm

Hati2 jela nak story bab dalam kain . Dah lah yg post tanpa nama . Entah2 lelaki hati2 lah wahai ibu2 jgn terlebih over sharering . Soalan mcm ni nampak something sgt2 . Jgn sebb kan soalan tanpa nama ni hbis cerita dlm kain awak cite . Sekadar tegur

8mo trước

Sis takde masanya sy ni nk tipu sis , takkan nk tnjuk gmbr sy pompuan dulu ? Kalau sy ni lelaki blh gi jauh2 lagipun sy tnya bukannya sy suh dorang cerita

kalau pil2 takut nak consume bab nii. try madu khalta, dia campuran madu, herba2, kekacang, habatusauda dll. suami sy lps mkn khalta tuu, tgk sy bersiap cantik pakai sopan pun dia boleh turn on 🤣🤣 pagi2 mrnng wood lebih lama 🙈

Jgn beli sebarang ubat mommy esp dari org x bertauliah. Nikmat nya cuma beberapa minit tp long term effectnya might be seumur hidup. Tak takut ke husb tetiba sakit.

Sy try makan madu soulmet (suami isteri consume) before intercourse. Pastu nikmatnya luar biasa 😂 dua2 ghairah.. madu soulmet wawa zainal utk ikhtiar hamil

8mo trước

Awk beli kat mana ? Yg shopee punya ok tak ? Ghisau takut dpt yg fake

cuba try madu khalta.. dekat shopee or tiktok ada.. tp harga keras sikit la huhu.. dia madu & kekacang je, anggap mknn tambahan utk badan je

Tak berani nak suggest pil. The best way is communication between both of you.

Maaf tanya. Suami awak kerja apa? Bidang kerja dia berat tak?berat dari fizikal/mental

8mo trước

Dia engineer ddk dlm ofis je