Tukar Susu

Salam mummy, saya nak tanya kalau kita nak tukar susu formula, perlu ke kita bgtau kk? Ke kita just try n error dlu.. Cadangan nak tukar dari similac ke s26 sbb nak cepat naikkan berat badan baby.. Baby saya exprematured.. Apa cadangan mummy? Tq..

1 Trả lời

Anak sy minum s26, penah tukar mamex minum 2 kotak je, tak serasi, patah balik s26, awal2 bg s26 ni susu ni panas org kata, baby bole sembelit, so cara sy ikut nasihat nurse juga, cairkan sikit baru bg anak. Alhamdulillah. Serasi je.

5y trước

X inform to nurse tnye everytime follow up so ay inform je cara sy bg anak minum. Hehe alhamdulillah berat n tggi dia naik n ideal je.