BERAPA LAMA TINDAK BALAS SELEPAS TUKAR SUSU FM

Hi mom, nak tanya saya baru tukar susu sebab anak sembelit minum s26 kpd lactogen (just try n error) So berapa lama untuk saya nak tahu tindak balas susu tu rasi ke tak, perlu tunggu 24jam atau macam mana ya. #firstmom

1 Trả lời

Tak silap saya sis if naik ruam or baby sembelit boleh dah tukar. Macam anak saya minum susu fm dari lactogen, dupro tak sesuai sbb berkahak and sekarang guna dutch baby alhamdulillah serasi